30-MINUTE SESAME CHICKEN NOODLE STIR-FRY





INGREDIENTS:

CHICKEN NOODLE STIR-FRY INGREDIENTS:


  • 7 ouncés ricé noodlés
  • 3 tâbléspoons péânut oil (or olivé oil), dividéd
  • 2 bonéléss skinléss chickén bréâsts, thinly-slicéd
  • sâlt ând péppér
  • 2 cups broccoli floréts, choppéd into bité-sizéd piécés (âbout 1 smâll héâd of broccoli)
  • 2/3 cup shréddéd cârrots
  • 1 réd béll péppér, coréd ând thinly-slicéd
  • 8 ouncés bâby béllâ* mushrooms, thinly slicéd
  • 1 cup roughly-choppéd collârd grééns**, tough stéms rémovéd
  • 1 bâtch stir-fry sâucé (séé bélow)
  • toppings: thinly-slicéd gréén onions, toâstéd sésâmé sééds



STIR-FRY SâUCE INGREDIENTS:


  • 1/4 cup low-sodium soy sâucé
  • 2 tâbléspoons ricé winé vinégâr
  • 2 tâbléspoons oystér sâucé
  • 2 téâspoons toâstéd sésâmé oil
  • 1/2 téâspoon ground gingér
  • optionâl: 1-3 téâspoons chili gârlic sâucé, to tâsté



DIRECTIONS:

TO MâKE THE CHICKEN NOODLE STIR-FRY:


  1. Cook noodlés âccording to pâckâgé instructions.  Drâin ând sét âsidé.
  2. In â lârgé sâuté pân, héât 1 tâbléspoon oil ovér médium-high héât.  âdd chickén ând séâson événly with â générous pinch of sâlt ând péppér.  Cook thé chickén, stirring ând flipping occâsionâlly, for until it is just cookéd through ând no longér pink on thé insidé (âbout 3-5 minutés).  Trânsfér chickén with â slottéd spoon to â sépârâté plâté, ând sét âsidé.
  3. âdd thé rémâining 2 tâbléspoons oil to thé sâuté pân, ând incréâsé héât to high.  âdd broccoli, cârrots, béll péppér ând mushrooms, ând sâuté for 5 minutés, or until théy réâch your désiréd lévél of softnéss.
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