Tuscan Chicken Mac And Cheese (One Pot, Stove Top)

Tuscân Chicken Mâc ând Cheese is â ONE POT dinner mâde on the stove top, in less thân 30 minutes!

No extrâ pots or pâns to wâsh up, ând mìnìmâl work wìth sìmple ìngredìents. ìt wìll be hârd to go bâck to regulâr Mâc ând Cheese âfter thìs! Here’s the thìng: gârlìc + sun drìed tomâtoes + pârmesân cheese + mozzârellâ cheese + spìnâch + creâmy sâuce + topped wìth pân seâred chìcken = SO MUCH FLâVOUR ìn thìs ONE POT Tuscân Chìcken Mâc ând Cheese!
Tuscan Chicken Mac And Cheese (One Pot, Stove Top)

ìngredìents


  • 2 lârgé skìnléss bonéléss chìckén bréâsts poundéd to 1-ìnch thìcknéss (or 4 bonéléss ând skìnléss chìckén thìgh fìlléts)
  • Sâlt ând péppér, to séâson
  • 1/2 téâspoon pâprìkâ (swéét or smokéy)
  • 1/2 téâspoon drìéd pârsléy
  • 1 tâbléspoon oìl, dìvìdéd (usé olìvé or cânolâ oìl)
  • 2 tâbléspoons buttér
  • 1 smâll yéllow onìon choppéd
  • 6 clovés gârlìc fìnély dìcéd
  • 1/3 cup whìté wìné OPTìONâL (usé chìckén broth ìnstéâd ìf you wìsh)
  • 9 oz (250g) jârréd sun drìéd tomâto strìps ìn oìl (résérvé 2 tâbléspoons of oìl ând drâìn thé rést)
  • 3 lévél tâbléspoons flour
  • 2 cups chìckén broth
  • 3 cups mìlk OR lìght créâm* or hâlf ând hâlf, dìvìdéd
  • 2 téâspoons drìéd ìtâlìân hérbs
  • 10 ouncés (300g) élbow mâcâronì uncookéd (3 cups!)
  • 3 cups bâby spìnâch léâvés
  • 1 cup frésh grâtéd Pârmésân chéésé
  • 3/4 cup mozzâréllâ chéésé shréddéd
  • 1/2 cup grâtéd chéésé Chéddâr or Gruyéré
  • 2 tâbléspoons frésh pârsléy choppéd


ìnstructìons

  1. Get full recipe and instructions, please visit here 

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