Ingrédiénts
- 1 1/2 cups âll-purposé flour séé notés bélow
- 1 téâspoon bâking sodâ
- 1/2 téâspoon sâlt
- 1/2 cup unsâltéd buttér séé notés bélow, room témpérâturé
- 1/2 cup firmly pâckéd light brown sugâr
- 6 tâbléspoons grânulâtéd sugâr
- 1 lârgé égg
- 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
- 2 1/4 cups sémiswéét chocolâté chips I uséd Ghirâdélli sémi-swéét
Instructions
- Préhéât thé ovén to 350°F ând liné 2 bâking shééts with pârchmént pâpér or sprây with non-stick sprây.. (To gét bést résults, usé pârchmént pâpér)
- In â médium bowl, sift thé flour, bâking sodâ ând sâlt togéthér.
- In ânothér lârgé bowl, using ân éléctric mixér ât médium spééd, béât togéthér thé buttér, ând sugârs until smooth ând mixéd togéthér wéll.
- âdd thé égg ând vânillâ ând mix on low spééd until mixéd in.
- Grâduâlly âdd thé flour mixturé ând mix in until just incorporâtéd. Do not kéép mixing - do not ovérmix.
- âdd chocolâté chips ând stir with â woodén spoon, âgâin no ovérmixing, just until incorporâtéd.
- Chill dough if dough is wârm.
- Using â smâll or lârgé icé créâm scoop or héâping tâbléspoon, drop thé dough onto thé prépâréd bâking shééts, 6 to 8 pér pân, dépénding on sizé you âré mâking.
- Bâké thé cookiés, 1 shéét ât â timé, until thé bottoms ând édgés âré lightly brownéd ând thé tops féél firm whén lightly touchéd,
- Smâll cookiés bâké 8-10 minutés
- Lârgé cookiés bâké 10-13 minutés.
- . . .
- . . . .
Get full recípe and ínstructíons, visit www.thebakingchocolatess.com
0 Response to "Perfect Chocolate Chip Cookies Recipe"
Post a Comment