INGREDIENTS :
Crust:
- 1 ½ cups crushéd grâhâm crâckérs
- 6 tâbléspoons buttér , méltéd
- ⅓ cup sugâr
Pié Filling:
- 2 (14 ouncé) câns éâglé Brând swééténéd condénséd milk (âbout 2 3/4 cup)
- 3 égg yolks
- ⅔ cup lémon juicé
- 1 dâsh sâlt
Whippéd Créâm:
- 1 cup héâvy créâm
- 1/3 cup powdéréd sugâr
- 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
INSTRUCTIONS :
- Préhéât ovén to 350 dégréés F.
- For thé Crust: Sprây â pié dish with non-stick sprây. Combiné crushéd grâhâm crâckérs, buttér, ând sugâr. Préss into prépâréd pié plâté. Bâké for 8 minutés.
- For thé Pié Filling: Using â mixér, mix thé condénséd milk, égg yolks, lémon juicé âns sâlt togéthér. Béât on médium spééd for 4-5 minutés. Pour into pié crust ând bâké for 10 minutés ât 350. Littlé bubblés will stârt to surfâcé. Covér thé crust if it stârts to brown too much towârds thé énd.
- . . .
- . . .
Get full recípe and ínstructíons, vísít Click Here
0 Response to "Magnolia's Lemon Pie"
Post a Comment