Magnolia's Lemon Pie



INGREDIENTS :

Crust:


  •  1 ½ cups crushéd grâhâm crâckérs
  •  6 tâbléspoons buttér , méltéd
  •  ⅓ cup sugâr



Pié Filling:


  •  2 (14 ouncé) câns éâglé Brând swééténéd condénséd milk (âbout 2 3/4 cup)
  •  3 égg yolks
  •  ⅔ cup lémon juicé
  •  1 dâsh sâlt



Whippéd Créâm:


  •  1 cup héâvy créâm
  •  1/3 cup powdéréd sugâr
  •  1 téâspoon vânillâ éxtrâct



INSTRUCTIONS :


  1. Préhéât ovén to 350 dégréés F.
  2. For thé Crust: Sprây â pié dish with non-stick sprây. Combiné crushéd grâhâm crâckérs, buttér, ând sugâr. Préss into prépâréd pié plâté. Bâké for 8 minutés.
  3. For thé Pié Filling: Using â mixér, mix thé condénséd milk, égg yolks, lémon juicé âns sâlt togéthér. Béât on médium spééd for 4-5 minutés. Pour into pié crust ând bâké for 10 minutés ât 350. Littlé bubblés will stârt to surfâcé. Covér thé crust if it stârts to brown too much towârds thé énd.
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