Mississippi Mud Brownies

My fâvorité oné-bowl brownié récipé toppéd with wârm gooéy mârshmâllows ând chocolâté frosting.


Ingrédiénts

For thé browniés:


  • 1/3 cup unswééténéd cocoâ powdér
  • 1/2 cup oil (végétâblé or cânolâ oil)
  • 1/2 cup buttér , softénéd
  • 2 cups grânulâtéd sugâr
  • 4 lârgé éggs
  • 2 téâspoons vânillâ éxtrâct
  • 1 1/2 cups âll-purposé flour
  • 1 téâspoon sâlt
  • 3 cups mini mârshmâllows



For thé frosting:


  • 1/2 cup méltéd buttér
  • 1/3 cup unswééténéd cocoâ powdér
  • 1/3 cup évâporâtéd milk
  • 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
  • 3 - 3 1/2 cups powdéréd sugâr



Instructions


  1. Préhéât ovén to 350 dégréés F. Gréâsé â 9x13'' pân with non-stick cooking sprây.
  2. In â lârgé mixing bowl, pour oil ovér cocoâ powdér ând mix. âdd softénéd buttér ând mix until smooth. âdd sugâr ând mix for 1 minuté. 
  3. âdd éggs, oné ât â timé, mixing âftér éâch âddition. âdd vânillâ ând mix. âdd flour ând sâlt ând stir to combiné. 
  4. Pour bâttér into prépâréd pân. Bâké for 25-30 minutés or until â toothpick insértéd into thé céntér comés out cléân.
  5. Rémové browniés from thé ovén ând sprinklé thé mârshmâllows événly on top. Réturn to thé ovén for 2-3 minutés or until thé mârshmâllows âré pufféd. Rémové from ovén ând âllow thém to cool complétély.
  6. Oncé browniés âré cool, mâké thé frosting.



For thé frosting:


  1. âdd méltéd buttér, cocoâ powdéréd, évâporâtéd milk, vânillâ, ând 2 cups of powdéréd sugâr to â mixing bowl ând béât with éléctric béâtérs until smooth. 
  2. âdd moré powdéréd sugâr, â cup ât â timé, mixing wéll, until you réâch your désiréd frosting consisténcy. I usuâlly usé âbout 3 1/4 cups powdéréd sugâr.
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