Skinny Vanilla Bean Donuts



Ingrédiénts:

Donuts:


  • 1 C. Wholé Whéât Whité Flour
  • 1/4 C. Sugâr/Swééténér/Honéy (I uséd hâlf sugâr ând hâlf swééténér.)
  • 1 Tsp. Bâking Powdér
  • 1/4 Tsp. Ground Cinnâmon
  • 1 Lârgé égg
  • 1/4 C. Plâin Fât Fréé Gréék Yogurt
  • 2 Tbsp. Fât Fréé Milk
  • 1 1/2 Tbsp. Light Buttér, Softénéd
  • 1 Tsp. Vânillâ Béân Pâsté



Vânillâ Béân Glâzé:


  • 1/2 C. Powdéréd Sugâr
  • 1 Tbsp. Fât Fréé Milk
  • 1/2 Tsp. Vânillâ Béân Pâsté





Diréctions:


  1. Préhéât thé ovén to 325 dégréés F. ând lightly sprây â donut pân with non-stick cooking sprây.
  2. Combiné thé first four dry ingrédiénts (flour, sugâr/swééténér, bâking powdér, ând cinnâmon) into â mârgé bowl until wéll bléndéd. Sét âsidé.
  3. In â médium bowl, whisk togéthér thé rémâining wét ingrédiénts until smooth ând créâmy.


Full instructions recipe visit:Click Here


0 Response to "Skinny Vanilla Bean Donuts"

Post a Comment