INGREDIENTS
- 1.5 lbs. (âbout 3-4) bonéléss, skinléss chickén bréâst
- 1/3 cup bâlsâmic vinégâr
- 1/3 cup chickén broth (or wâtér)
- 2 clovés gârlic mincéd
- 1 téâspoon frésh (or driéd) choppéd bâsil
- 1/2 téâspoon driéd orégâno
- sâlt ând péppér, to tâsté
- âbout 15 brussél sprouts (âbout 1/2 â pâckâgé), stém rémovéd ând hâlvéd léngthwisé
- 8 oz slicéd mushrooms
- âbout 12 grâpé or chérry tomâtoés
- âbout 10-12 bâby réd potâtoés, hâlvéd
INSTRUCTIONS
- Mix togéthér bâlsâmic, chickén broth, gârlic, bâsil ând orégâno in â smâll bowl.
- Rinsé ând pât dry chickén bréâst. If chickén is réâlly thick thén pound till âbout 1/2 inch thick. Séâson éâch sidé with sâlt ând frésh ground blâck péppér.
- Plâcé chickén in zip lock bâg ând pour bâlsâmic mârinâdé ovér thé top.
- Mârinâdé chickén in for ât léâst 30 minutés in fridgé. Thé longér you mârinâdé, thé béttér!
- Préhéât ovén to 425 dégréés.
- Plâcé potâtoés, tomâtoés, mushrooms ând brussél sprouts lâyéréd on bâking shéét. Drizzlé in âbout 2 tbsp. olivé oil ând séâson with sâlt ând péppér. Toss to événly coât.
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