ONE PAN BALSAMIC CHICKEN



INGREDIENTS


  • 1.5 lbs. (âbout 3-4) bonéléss, skinléss chickén bréâst
  • 1/3 cup bâlsâmic vinégâr
  • 1/3 cup chickén broth (or wâtér)
  • 2 clovés gârlic mincéd
  • 1 téâspoon frésh (or driéd) choppéd bâsil
  • 1/2 téâspoon driéd orégâno
  • sâlt ând péppér, to tâsté
  • âbout 15 brussél sprouts (âbout 1/2 â pâckâgé), stém rémovéd ând hâlvéd léngthwisé
  • 8 oz slicéd mushrooms
  • âbout 12 grâpé or chérry tomâtoés
  • âbout 10-12 bâby réd potâtoés, hâlvéd



INSTRUCTIONS


  1. Mix togéthér bâlsâmic, chickén broth, gârlic, bâsil ând orégâno in â smâll bowl.
  2. Rinsé ând pât dry chickén bréâst. If chickén is réâlly thick thén pound till âbout 1/2 inch thick. Séâson éâch sidé with sâlt ând frésh ground blâck péppér.
  3. Plâcé chickén in zip lock bâg ând pour bâlsâmic mârinâdé ovér thé top.
  4. Mârinâdé chickén in for ât léâst 30 minutés in fridgé. Thé longér you mârinâdé, thé béttér!
  5. Préhéât ovén to 425 dégréés.
  6. Plâcé potâtoés, tomâtoés, mushrooms ând brussél sprouts lâyéréd on bâking shéét. Drizzlé in âbout 2 tbsp. olivé oil ând séâson with sâlt ând péppér. Toss to événly coât.


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