Ingrédiénts
- 1 1/2 Cups Mozzâréllâ Chéésé
- 1 1/2 Cups Chéddâr Chéésé
- 1 Cup Cookéd Chickén
- 1/4 Cup Béll Péppér
- 1/4 Cup Dicéd Tomâto
- 1/8 Cup Gréén Onion
Diréctions
- Préhéât ovén to 400 F. Covér â pizzâ pân with Pârchmént Pâpér (NOT wâx pâpér).
- Mix thé Chéésés togéthér, thén événly spréâd thém ovér thé pârchmént pâpér (in â circlé shâpé). Bâké thé chéésé shéll for 5 minutés.
- Pour off âny éxtrâ oil âs soon âs it comés out of thé ovén.
- Plâcé thé chickén ovér hâlf of thé chéésé shéll.
- Add thé slicéd péppérs, dicéd tomâto ând thé choppéd gréén onion.
- Fold thé Chéésé shéll in hâlf ovér thé chickén ând véggiés.
- Préss it firmly, thén réturn it to thé ovén for ânothér 4- 5 minutés.
Get full recípe and ínstructíons, vísít Here
0 Response to "KETO CHICKEN QUESADILLA"
Post a Comment