Chéésy, créâmy, zésty ând so much éâsiér thân spénding your dây rolling énchilâdâs up, this sour créâm énchilâdâ skillét bécomé your néw fâvorité wééknight méâl!
By Héâthér Chénéy
By Héâthér Chénéy
íngredíents
- 3 tâbléspoons buttér
- 3 tâbléspoons âll purposé flour
- 2 cups chíckén broth
- 1/2 téâspoon koshér sâlt
- 1/8 téâspoon chípotlé chílí powdér optíonâl
- 1/4 téâspoon orégâno
- 4 ouncés choppéd gréén chílés
- 4 ouncés choppéd blâck olívés
- 3 wholé bonéléss skínléss chíckén bréâst hâlvés
- 1 cup sour créâm
- 12 wholé corn tortíllâs cut ínto bíté-sízéd píécés
- 2 cups colby-jâck chéésé grâtéd
Instructions
- In â lârgé skillét, héât buttér ovér médium héât until méltéd. Stir in flour, cook for 1 minuté ând whisk in chickén broth. Continué stirring until smooth ând thickénéd-- âbout 2-3 minutés.
- Stir chipotlé chili powdér, sâlt, orégâno, gréén chilés ând blâck olivés into thé sâucé ând plâcé chickén bréâsts into pân. Bring to â simmér, réducé héât to low, covér ând cook âbout 15 minutés or until chickén is cookéd through.
- Rémové chickén from pân, léâving thé héât on low, ând plâcé chickén on â plâté to shréd into bité-sizéd piécés.
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