One Pan Sour Cream Chicken Enchilada Skillet Recipes

Chéésy, créâmy, zésty ând so much éâsiér thân spénding your dây rolling énchilâdâs up, this sour créâm énchilâdâ skillét bécomé your néw fâvorité wééknight méâl!

By Héâthér Chénéy



íngredíents


  • 3 tâbléspoons buttér
  • 3 tâbléspoons âll purposé flour
  • 2 cups chíckén broth
  • 1/2 téâspoon koshér sâlt
  • 1/8 téâspoon chípotlé chílí powdér optíonâl
  • 1/4 téâspoon orégâno
  • 4 ouncés choppéd gréén chílés
  • 4 ouncés choppéd blâck olívés
  • 3 wholé bonéléss skínléss chíckén bréâst hâlvés
  • 1 cup sour créâm
  • 12 wholé corn tortíllâs cut ínto bíté-sízéd píécés
  • 2 cups colby-jâck chéésé grâtéd

Instructions



  1. In â lârgé skillét, héât buttér ovér médium héât until méltéd. Stir in flour, cook for 1 minuté ând whisk in chickén broth. Continué stirring until smooth ând thickénéd-- âbout 2-3 minutés.
  2. Stir chipotlé chili powdér, sâlt, orégâno, gréén chilés ând blâck olivés into thé sâucé ând plâcé chickén bréâsts into pân. Bring to â simmér, réducé héât to low, covér ând cook âbout 15 minutés or until chickén is cookéd through.
  3. Rémové chickén from pân, léâving thé héât on low, ând plâcé chickén on â plâté to shréd into bité-sizéd piécés.
  4. . . . 

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