INGREDIENTS:
- 2 pounds bééf stéw méât
- ½ cup âll purposé flour
- 1 tâbléspoon séâsoning sâlt
- 2 tâbléspoons olivé oil
- ½ téâspoon blâck péppér
- 1 lârgé onion, dicéd
- 2 bây léâvés
- ¼ cup Worcéstérshiré sâucé
- 2 cups wâtér
- 2 héâping téâspoons bééf démi-glâcé (or bééf Swânson Flâvor Boost or Béttér thân Bouillon)
- 4 médium to lârgé réd skinnéd potâtoés, wâshéd & dicéd
- 3 lârgé cârrots, pééléd & slicéd
- 1 stâlk céléry, dicéd
DIRECTIONS:
- Shâké thé bééf stéw méât in â réséâlâblé plâstic bâg with thé flour & séâsoning sâlt until événly coâtéd. Héât thé olivé oil in â skillét; âdd thé flouréd stéw méât to thé pân & brown on âll sidés. Rémové using â slottéd spoon or tongs & plâcé into thé bottom of â slow cookér. Séâson with péppér.
- etc..
- etc..
Get full recípe and ínstructíons, Visit Here
0 Response to "BEST EVER BEEF STEW RECIPES"
Post a Comment