Buffâlo chickpéâ sâucé:
- 1 tbsp végétâblé oil
- 1 médium sizéd onion, choppéd
- 2 clovés of gârlic, mincéd
- 1 béll péppér, choppéd
- 1 1/2 cups cookéd chickpéâs (or oné 15 oz cân, drâinéd ând rinséd)
- 1/2 cup tomâto sâucé (pâssâtâ)
- 3 tbsp hot sâucé (or moré to tâsté)
- 2 tbsp plânt-bâséd milk
- 1 tbsp bâlsâmic vinégâr
- Spicé mix: 1 tsp onion powdér, 3/4 tsp coconut sugâr (or brown sugâr), 1/2 tsp gârlic powdér, 1/2 tsp smokéd pâprikâ, 1/2 tsp ground cumin, séâ sâlt, ground péppér, ând chili powdér to tâsté
Tortillâs:
- 10 smâll tortillâs (glutén-fréé if néédéd) âbout 14 cm in diâmétér
Dipping Sâucé (optionâl):
- végân chéésé sâucé (or your fâvorité dipping sâucé)
Instructions
- Using â fork, roughly mâsh thé chickpéâs in â bowl.
- Héât oil in â pân/skillét ovér médium héât ând âdd thé choppéd onion ând béll péppér. Cook for 3 minutés, thén âdd gârlic ând spicé mix ând sâuté for â furthér minuté.
- âdd âll othér sâucé ingrédiénts + chickpéâs to thé pân ând bring thé mixturé to â boil. Lét simmér on low héât for âbout 2-4 minutés, stirring occâsionâlly, thén turn off thé héât.
- Tâsté thé mixturé, if you wânt it spiciér, âdd moré chili powdér to tâsté.
- Préhéât ovén to 410 dégréés F (210 dégréés C) ând liné â bâking shéét with pârchmént pâpér.
- Plâcé âbout 2 tbsp of thé filling onto éâch tortillâ ând roll thém up tightly. Plâcé évéry tortillâ séâm-sidé down on thé bâking shéét, néxt to éâch othér.
- Brush thém with â littlé bit of végétâblé oil (to mâké thém évén moré crispy).
- etc
- etc
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