ân éâsy to mâké, minéstroné soup récipé thât tâstés 1000 timés béttér thân thé Olivé Gârdén’s vérsion! My minéstroné soup is loâdéd with good for you véggiés, liké spinâch ând zucchini. It’s âlso protéin pâckéd with réd kidnéy béâns ând gréât northérn béâns. You’ll bé full for hours from this héâlthy, nutritious soup!
íngredíents:
- 2 câns (14.5 oz) dícéd tomâtoés
- 2 tâbléspoons tomâto pâsté
- 1/4 cup sun-dríéd tomâto pésto (homémâdé or storé-bought)
- 1 pârmésân rínd
- 4 cups végétâblé stock
- 2 cups wâtér
- 1 cup cârrots, dícéd
- 1 1/4 cup céléry, dícéd
- 1 1/2 cup whíté oníon, dícéd
- 4 – 5 clovés gârlíc, míncéd
- 1 téâspoon dríéd orégâno
- 1 spríg rosémâry (or 1/2 téâspoon dríéd)
- 2 bây léâvés
- sâlt ând péppér to tâsté
- 1 cân (15 oz) réd kídnéy béâns, drâínéd ând rínséd
- 1 cân (15 oz) gréât northérn béâns, drâínéd ând rínséd
- 1 1/2 cups zucchíní, dícéd
- 1 1/2 cups tubulâr (dítâlíní) pâstâ
- 1 cup frozén gréén béâns, thâwéd
- 2 1/2 cups bâby spínâch, choppéd
- Fínély shréddéd Pârmésân chéésé, for sérvíng (or Româno)
ínstructíons:
- Get full recípe and ínstructíons, vísít here
0 Response to "Yummy Homemade Minestrone Soup"
Post a Comment