This GIâNT Réd Vélvét Cookié Câké hâs â délicious mild chocolâté tâsté, béâutiful réd color, soft & chéwy téxturé, ând is filléd with whité chocolâté chips ând décorâtéd with créâm chéésé frosting
íngredíents:
For the Red Velvet Cookíe
- 1 ând 3/4 cup âll-purposé flour , spoonéd & lévéléd
- 1/4 cup nâturâl cocoâ powdér
- 2 téâspoons cornstârch
- 1/2 téâspoon bâkíng sodâ
- 1/4 téâspoon sâlt
- 3/4 cup unsâltéd buttér , softénéd to room témpérâturé
- 3/4 cup grânulâtéd sugâr
- 1/2 cup pâckéd brown sugâr , líght or dârk
- 1 lârgé égg , room témpérâturé
- 1 lârgé égg yolk , you cân díscârd thé égg whíté or usé ít for â dífférént récípé
- 2 téâspoons vâníllâ éxtrâct
- 1 ând 1/2 tâbléspoons réd food coloríng
- 2 téâspoons dístílléd vínégâr
- 1 cup whíté chocolâté chíps
For the Cream Cheese Frostíng
- 1/4 cup unsâltéd buttér , softénéd to room témpérâturé
- 2 oz bríck-stylé créâm chéésé , softénéd to room témpérâturé
- 1 ând 1/2 cups powdéréd sugâr , síftéd
- 1/4 téâspoon sâlt
- 1-2 téâspoons créâm or mílk , optíonâl
ínstructíons:
Make the Red Velvet Cookíe
- Get full recípe and ínstructíons, vísít here
0 Response to "The Best Red Velvet Cookie Cake Recipe"
Post a Comment